Om Möbeldesign

Möbeldesign är ett företag som grundades 1985 och har sedan starten tillverkat stoppmöbler i Tibro, Sveriges inredningscentrum, där det finns ett unikt nätverk av leverantörer och samarbetspartners. Möbler i läder har sedan starten varit vårt signum och är så än idag även om betydelsen av detta har minskat i takt med de olika inredningsuppdrag vi har.

Möbeldesigns medarbetare tillverkar varje möbel med omsorg och det är ett gediget hantverk som bygger varje möbel. Våra medarbetare har en lång erfarenhet och känsla för stoppmöbler och inredning, något som vi på möbeldesign är mycket stolta över.

Att våra kunder är medvetna om kvalitet och hantverk är något vi värdesätter. All tillverkning sker i vår moderna fabrik med möjlighet att hantera allt från det lilla projektet till kompletta leveranser till t.ex. hotell och restauranger.

Miljön är viktig för oss och vi försöker tänka miljövänligt när vi konstruerar och tillverkar möbler och inredning. I största mån väljer vi leverantörer och samarbetspartners i vårt närområde för att minimera transporter.